Jump to content

Nga Wiktionary

Ndërgjuhësh

[redaktoni]
⚳

Simbol

[redaktoni]
  1. (astronomi, astrologji) simbol i asteroidit dhe planetit xhuxh (1) Ceres (Cerea)

Fjalë rrjedhëse

[redaktoni]
Simbolet planetare
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·