zymtuar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZYMTUAR mb.

  • 1. Që është bërë i errët e pa shkëlqim; i vrenjtur, i ngrysur. Qiell i zymtuar. Ngjyrë e zymtuar.
  • 2. Që është errësuar dhe shpreh mërzi e trishtim. Me fytyrë (me sy, me vështrim) të zymtuar.