zorraxhi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZORRAXHI m. keq.

  • Njeri që u lëpihet të tjerëve, u bën lajka dhe mundohet të përfitojë prej tyre; sahanlëpirës. Zorraxhi i fëlliqur.