zorrëz

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZORRËZ f. veter.

  • Sëmundje e bagëtive, nga e cila u ënjtet dhe u kalbëzohet zorra e trashë. Deles i ka rënë zorrëza.