zootekni

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZOOTEKNI f.

  • Sistemi i njohurive shkencore dhe i rregullave, që duhen zbatuar për rritjen dhe shfrytëzimin e kafshëve shtëpiake. Manuali i zooteknisë. Stacioni Qendror i Zooteknisë. Fakulteti i Zooteknisë. Studion për zootekni.