zogë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZOGË f.

  • 1. Pulë e re, që nuk ka filluar ende të bëjë vezë. Rritja e zogave. Theri një zogë.
  • 2. Bletë e re. Mjaltë zogash.
  • 3. përk. Vajzë a grua e re dhe e bukur.