zhbalancim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZHBALANCIM m. libr.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve ZHBALANCOJ, ZHBALANCOHET. Zhbalancimi i ngarkesave. Zhbalancimi i buxhetit. fin. Shkakton zhbalancim.