Jump to content

zhargë

Nga Wiktionary

ZHARGË f.

  • 1. kryes. Këpucë të vjetra e të grisura, që nuk qëndrojnë mirë në këmbë dhe zvarriten kur ecim; shkarpa. Hiqte zvarrë zhargat. I ishin bërë këpucët zharga.
  • 2. shar. Grua e ligë e gojështhurur, që sillet poshtë e lart.