zhardhok

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZHARDHOK m. bot.

  • Bime ne dukje si rrenje nga e cila dalin edhe sythat edhe renjet.Mbillet nen toke dhe jep zhardhoke te tjere.Ne te ndodhen lende ushqyese dhe enzima te domosdoshme per proceset metabolike jetesore te bimes.