zhapik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZHAPIKU DHE LLOKUMI (HISTORY)

ZHAPIKU KENGTARI MË ME EMER NE SHQIPERI AI KA GJITHASHTU DHE RRETH 100.000 MIJË FOLLOWERS.LLOKUMI KENGATAR PO ASHTU I CILI KA LINDUR NE VITIN 2007 KA ARRITU TE BEJ PER VETE SHUM NJEREZ NJERI NGA KETA ESHTE DHE KILI ZIII.FALEMINDERIT QE NDATE ME NE NJE ENTUZIAZEM PER TE LEXUAR KETE MEZASH. IKNI TANI FUTINI NJI TALLAVA KE MANDI NISHTULLA