zerdeli

Nga Wiktionary

ZERDELI f. bot.

  • Pemë e afërt me kajsinë, që bën kokrra më të vogla, me ngjyrë të verdhë, me erë të këndshme dhe me bërthamë të hidhur; kokrrat e kësaj peme. Reçel zerdelie. Bërthama e zerdelisë.