zdrukthëtar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZDRUKTHËTAR m.

  • Punëtor që merret me punimin e drurit dhe që bën orendi, dyer, dritare e sende të tjera prej druri; marangoz. Mjeshtëria (puna) e zdrukthëtarit. Veglat e zdrukthëtarit. Banaku i zdrukthëtarit.