zdritem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZDRITEM vetv.

  • 1. vet. veta III. Mbushet me dritë, ndriçohet. U zdrit mali. U zdrit qielli. Errej e zdritej.
  • 2. fig. Sqarohem. Tashti u zdrita. U zdrit dhe kjo çështje.
  • 3. Pës. e ZDRIT.