zbrumoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZBRUMOJ kal.

  • E përziej me ujë a me ndonjë lëng tjetër dhe e ngjesh diçka të fortë a të thatë, për ta bërë të butë si brumë; zbruj. E zbrumoi tokën. Zbrumoi letrën.