zbardhulinë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZBARDHULINË f. bot.

  • Shtresë e hollë, e zbërdhulët, që gjendet ndërmjet pjesës së drunjtë dhe lëkurës së drurit; barmë. I heq zbardhulinën.