yshtur

Nga Wiktionary

YSHTUR f. kryes. vjet.

  • Fjalë, shprehje dhe veprime për të yshtur, yshtje (sipas besëtytnive).

YSHTUR mb.

  • I shtyrë, i nxitur nga dikush tjetër. Ishte i yshtur.