yjësi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

YJËSI f.

  • Grup yjesh që përbëjnë një figurë të dukshme në të njëjtën zonë të kupës qiellore dhe që kanë një emër të përbashkët. Yjësia e Arushës së Madhe. Yjësia e Arushës së Vogël. Yjësia e Luanit. Yjësia e Shigjetarit.