Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

m.

  • Lojë që luhet nga dy lojtarë, të cilët vendosin dhe lëvizin nga tre gurë mbi një katror të ndarë kryq në katër katrorë me të vegjël; tresh. Luaj në yç.