xhuxhmaxhuxh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHUXHMAXHUXH m.

  • 1. Figurë e përrallave popullore, që përfytyrohet si një plak shumë i shkurtër dhe me mjekër të gjatë, i cili banon nën dhe; xhuxh. Xhuxhmaxhuxh me mjekër.
  • 2. Burrë a djalë shumë i shkurtër nga shtati, shkurtabiq; xhuxh.
  • 3. si mb. ~, ~E. Shumë i shkurtër, shkurtabiq; shumë i vogël; xhuxh.