xhixhë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHIXHË f.

  • 1. Send i vogël pa vlerë, copë e vogël dhe e ndritshme prej xhami a metali që përdoret për zbukurim ose si lodër për të vegjlit.
  • 2. shih XIX/Ë,~A.