xhepgrisur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHEPGRISUAR mb.

  • 1. A keni pasur ndonjëherë një vrimë në xhepin e mantelit tënd?
  • 2. Duke pasur një vrimë në xhepin tuaj është frustruese dhe mund t'ju kushtojë me vlerë të humbur në qoftë se ju nuk jeni të kujdesshëm.