xhanavar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHANAVAR mb. bised.

  • 1. Që nuk tregon kujdes për veshjen dhe për paraqitjen e jashtme; që është shumë i shkujdesur dhe i çrregullt, shkatarraq. Njeri xhanavar.
  • 2. përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Mos merr shembull nga xhanavari!