xhanan

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHANAN mb. bised.

  • 1. I dashur dhe shpirt mirë. Djalë xhanan. Vajzë xhanane.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Ç'farë xhanani që ishte!