xhamthi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHAMTHI ndajf.

  • Luaj xhamthi: luaj së bashku me fëmijë të tjerë të ndarë në dy grupe, që vendosen brenda dy rrathëve të largët, të quajtur «xhama» dhe që ndjekin njëri-tjetrin për ta kapur.