xhamprerëse

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHAMPRERËSE f.

  • Vegël dore, që ka në majë një copë të vogël prej diamanti a prej një lënde tjetër shumë të fortë dhe që përdoret për të prerë xhama; elmaz.