xhagajdur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHAGAJDUR m. bised.

  • 1. Njeri i pacipë, që bredh rrugëve dhe që ngrefoset e kapardiset; kopuk; njeri që kërkon sherr; ngatërrestar që kërkon të grindet me këdo. Xhagajdur pa mustaqe njeri që kapardiset pa pasur asnjë vlerë.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit.