vuv

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VUV mb. bised.

  • 1. Që as flet dhe as dëgjon, shurdh e memec.
  • 2. Përd. em. Sipas kuptimit të mbiemrit. Ishte bërë si vuv.