vulër

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VULËR f. bot.

  • Bimë barishtore shumëvjeçare, me kërcell të trashë e të drejtë, me gjethe të gjata e të holla, me lule në trajtë tufëze në majë të çdo kërcelli, që mbin e rritet zakonisht nëpër ara dhe që dëmton të mbjellat; tallë.