vjehërri

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VJEHËRRI f.

  • 1. Të qenët vjehërr, gjendja e vjehrrit a e vjehrrës.
  • 2. përmb. Vjehrri dhe vjehrra së bashku.