vizgë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VIZGË f. bised.

  • Vijë e hollë dhe e shkurtër e shënuar në një letër; vizë e parregullt, shkarravinë. Bëri një vizgë. E kishte bërë gjithë vizga.