vizak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VIZAK mb.

  • 1. Që ka trup të gjatë, të drejtë e të hijshëm, trupderdhur (për njerëzit). Vajzë vizake.
  • 2. bot. Që vjen i zgjatur dhe është njësoj në të gjithë gjatësinë e vet. Gjethe vizake.