vithatore

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VITHATORE f.

  • Pajim i kalit, i mushkës etj. i përberë nga disa rripa, që kalojnë mbi vithet dhe shërbejnë për të mbajtur samarin që të mos rrëshqasë; palldëm.