viçoke

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VIÇOKE f.

  • 1. Viç femër që ka mbushur një vit.
  • 2. përk. Vajzë e vogël, e shëndetshme dhe e bukur; vogëlushe.