vetvetor

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETVETOR mb. gjuh.

  • Që tregon se veprimi i kryer nga dikush bie prapë mbi të; që ka të bëjë me njeriun a me sendin veprues, i cili e kryen dhe e pëson vetë një veprim. Folje vetvetore. Përemër vetvetor.