vetërrotullim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËRROTULLIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimit të foljes VETËRROTULLOHET.
  • 2. Rrotullimi i diçkaje rreth vetes që bëhet vetë, pa ndonjë shtytës të jashtëm; rrotullim rreth boshtit të vet. Vetërrotullimi i Tokës. Bëri pesë vetërrotullime.