vetëqetësohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËQETËSOHEM vetv.

  • Qetësoj vetveten pas një arritjeje dhe i pakësoj përpjekjet për të ecur më tej, duke kujtuar se gjithçka është në rregull; shkujdesem a e fle mendjen pa të drejtë.