vetëqetësim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËQETËSIM m. keq.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimit të foljes VETËQETËSOHEM. Vetëqetësimi është i dëmshëm. Nuk ka vend për vetëqetësim e për vetëkënaqësi.