vetëlindje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËLINDJE f. biol.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljes VETËLIND. Vetëlindja e qenieve të gjalla. Vetëlindja e jetës.