vetëkuptueshëm

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËKUPTUESHËM mb.

  • Që kuptohet vetiu, që mund të kuptohet vetë qartë nga ato që thuhen, që dihen a që bëhen dhe nuk ka nevojë për shpjegime të tjera. Gjë e vetëkuptueshme. Është e vetëkuptueshme se ...