vetëkritik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËKRITIK mb.

  • Që mban qëndrim kritik kundrejt të metave të veta, që zbulon e pranon haptas dhe me vetëdije gabimet e veta dhe përpiqet t'i ndreqë; që përmban vetëkritikë; autokritik. Qëndrim vetëkritik. Diskutim vetëkritik. Frymë vetëkritike.