vetëkënaqur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËKËNAQUR mb. libr

  • Që është i kënaqur me vetveten, që ndien kënaqësi për atë që ka bërë dhe nuk lufton për arritje të reja, që ka rënë në vetëkënaqësi. Njeri i vetëkënaqur.