vetëkënaqem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËKËNAQEM vetv.

  • Kënaqem me atë që kam bërë ose që kam arritur dhe nuk luftoj për të ecur më tej; bie në vetëkënaqësi. Nuk vetëkënaqemi me përfundimet e arritura. Vetëkënaqej me pak.