vetëflijim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËFLIJIM m. libr.

  • Flijimi i vetes dhe i interesave vetjake për të mirën e përgjithshme a për një ideal të lartë. Vetëflijim heroik.