vetëdrejtoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VETËDREJTOJ kal. dhe jokal. libr

  • Drejtoj vetë vendin a shtetin tim, vetëqeveris, kam në dorë dhe përcaktoj vetë të ardhmen time. Te ne populli vetëdrejton vendin. Këtu vetëdrejton populli.