vesves

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VESVES mb. bised.

  • Që dyshon për çdo gjë që nuk beson dhe e ha meraku gjithnjë se s'është ashtu, që shqetësohet e bëhet merak për çdo gjë. Njeri vesves. Është bërë vesves.