veshtullake

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VESHTULLAKE f.

  • 1. Bimë barishtore shumë e përhapur, me gjethe pak mishtake, me lule të verdha, që rritet e dendur në toka djerrë e nëpër ledhe dhe që përmban një lëndë ngjitëse.
  • 2. Lënda ngjitëse që del a nxirret nga kjo bimë.