veshtë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VESHTË mb.

  • Që i dëgjon me vëmendje fjalët e të tjerëve, që i dëgjon të tjerët; që i kap shpejt ato që i thonë, i zgjuar dhe i kuptueshëm, mendjemprehtë. Njeri i veshtë. Fëmijë i veshtë.