verim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VERIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve VEROJ, VEROHET. Vend për verim. Qendër verimi. Doli për verim në bjeshkë. Shkoi për verim në fshat (në bregdet).