verdhuk

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VERDHUK mb.

  • 1. Që vjen si i verdhë, i verdhemë. Dardhë verdhuke.
  • 2. I zbehtë në fytyrë, verdhacuk. Vajzë verdhuke. Me fytyrë verdhuke.
  • 3. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit (për pemët dhe për njerëzit).