verdhemë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VERDHEMË mb.

  • Që vjen si në të verdhë, që ka një ngjyrë si të verdhë e pa shkëlqim. Kalli i verdhemë. Dhe (gur) i verdhemë. Lopë e verdheme. Me fytyrë të verdheme. Me qime të verdheme.